Erdoğan’a ‘Güçlü ekonomi’ tepkisi: 'Kuyruklar ise milletin…’

Erdoğan’a ‘Güçlü ekonomi’ tepkisi: 'Kuyruklar ise milletin…’
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, “Türkiye ekonomide tarihinin en güçlü dönemine girmektedir” ifadelerine sert tepki gösterdi. Öztrak, “Tırnak içi cümle Erdoğan’ın, kuyruklar ise milletin”...

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, “Türkiye ekonomide tarihinin en güçlü dönemine girmektedir” ifadelerine sert tepki gösterdi. Öztrak, “Tırnak içi cümle Erdoğan’ın, kuyruklar ise milletin” dedi.

Erdoğan, Beştepe’deki engelli memur ataması programında, “Türkiye ekonomide tarihinin en güçlü dönemine girmektedir. Yaz ayları ile birlikte bu tablonun olumlu etkilerini görmeye başlayacağız. Kimsenin bundan şüphesi olmasın” demişti.

CHP Sözcüsü Öztrak, yağ, pirinç ve ekmek kuyruklarına dikkat çekerek Erdoğan’ın bu sözlerine sert tepki gösterdi. Öztrak, sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Yağ kuyruklarıyla, Pirinç kuyruklarıyla, Ekmek kuyruklarıyla, “Türkiye ekonomide tarihinin en güçlü dönemine girmektedir.” Tırnak içi cümle Erdoğan’ın, kuyruklar ise milletin. Gözleri var milleti görmez. Kulakları var milleti duymaz. Çünkü bunların kalbi, millete karşı mühürlü…”

Birçok kentte Toprak Mahsülleri Ofisi’nin (TMO) satış noktaları önünde, marketlerden bir nebze daha ucuz yağ ve gıda ürünlerinden almak isteyen yurttaşlar uzun kuyruklar oluşturmaya devam ediyor.