Erdoğan'a oy veren vatandaş: Tarım Kredi marketleri daha pahalı, onun müdürü de mi onlardan bilmiyorum

Erdoğan'a oy veren vatandaş: Tarım Kredi marketleri daha pahalı, onun müdürü de mi onlardan bilmiyorum
Sokak röportajı sırasında zamlar hakkında yorum yapan bir vatandaş, marketler sahiplerinin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı istemediği için zam yaptığını savundu. Devlete ait Tarım Kredi Kooperatif...

Sokak röportajı sırasında zamlar hakkında yorum yapan bir vatandaş, marketler sahiplerinin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı istemediği için zam yaptığını savundu. Devlete ait Tarım Kredi Kooperatif marketleri hatırlatılınca, "O daha pahalı, onun müdürü de mi onlardan bilmiyorum" dedi.

Kanal Dünya isimli YouTube kanalının yaptığı sokak röportajında seçimlerde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a oy verdiğini açıklayan bir vatandaşın sözleri dikkat çekti. Muhabirin, "Zamlar gelmeye başladı. Euro/dolar fırlamaya başlıyor. Nereye gidiyoruz böyle?" sorusuna, "Zenginler daha zengin oluyor, fakirler daha fakir" yanıtını veren vatandaş şöyle devam etti:

"Tabii ki "Reis"e oy verdim. Anca o baş eder dünyayla. Hepsi birlikte olup onu çökertmek istiyorlar. Marketler ya zam yapıyor ya da vermiyorlar, çürütüyorlar. Tarım Kredi'ler daha pahalı. Onun müdürü de mi onlardan bilmiyorum."