Erdoğan'dan AKP İstanbul İl Başkanlığına taziye ziyareti

Erdoğan'dan AKP İstanbul İl Başkanlığına taziye ziyareti
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, trafik kazasında hayatını kaybeden AKP İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı için taziye ziyaretinde bulundu.Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan,...
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, trafik kazasında hayatını kaybeden AKP İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı için taziye ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, trafik kazasında hayatını kaybeden AKP İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı için AKP İl Başkanlığına taziye ziyaretinde bulundu.

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kutlu davamızda yıllardır beraber yol yürüdüğümüz değerli arkadaşımız Fatma Sevim Hanımefendi'nin taziyesi için İstanbul İl Başkanlığımıza teşrif eden, her zaman varlığıyla bizlere yol gösteren, vefasını üzerimizden hiç eksiltmeyen kıymetli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a en kalbi şükranlarımızı ve hürmetlerimizi sunarız" ifadesini kullandı.

Erdoğan, 43 yaşında hayatını kaybeden Baltacı'nın Fatih Camisi'ndeki cenaze namazına da katılmıştı.