Erdoğan'ın 'son seçimim' sözlerine ilişkin Ömer Çelik'ten açıklama

Erdoğan'ın 'son seçimim' sözlerine ilişkin Ömer Çelik'ten açıklama
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Erdoğan'ın 'son seçimim' sözlerine ilişkin, "Siyaseti bırakırım manasında bir söz değil. Liderlerin siyasi ömrüne vatandaş karar veriyor. Vatandaş, 'Cumhurbaşkanımız hizmet etmeye devam etsin' diyor"...
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Erdoğan'ın 'son seçimim' sözlerine ilişkin, "Siyaseti bırakırım manasında bir söz değil. Liderlerin siyasi ömrüne vatandaş karar veriyor. Vatandaş, 'Cumhurbaşkanımız hizmet etmeye devam etsin' diyor" ifadelerini kullandı.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı CNN Türk programında Erdoğan'ın 'son seçimim' sözlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, "Siyaseti bırakırım manasında bir söz değil. Liderlerin siyasi ömrüne vatandaş karar veriyor. Vatandaş, 'Cumhurbaşkanımız hizmet etmeye devam etsin' diyor" dedi.

Çelik'in açıklaması bu şekilde:

Sayın Cumhurbaşkanımız gençlerle buluştuğu toplantıda bu açıklamayı yaptı. Bizimle yaptığı toplantılarda hep söyler. Bizim hatırlanacağımız şeyler hizmetlerdir der. Uzun zamandır kendisiyle beraberim. Daha iyisini yapalım daha ötesini yapalım diye siyasette genç arkadaşlarımızın yetişmesine önem veriyor. Aynı zamanda anayasal olarak görevinin sınırlanmasına atıfta bulunuyor. Siyaseti bırakırım manasında bir söz değil. Arkadaşlarımızın yaptığı açıklamalar teknik. Böyle bir siyasi gündemimiz yok. Meclis'in kendini feshetmesiyle ilgili. Liderlerin siyasi ömrüne vatandaş karar veriyor. Vatandaş Cumhurbaşkanımız hizmet etmeye devam etsin diyor. Cumhurbaşkanımız kal derse kalırız der. İlk geldiğimiz günden beri buna bağlıyız, sicil amirimiz millettir bizim. Demokratik yollarla en uzun süre görev başına gelmiş tek lider Cumhurbaşkanımızdır. Bu Türkiye için çok büyük bir kazanım. Cumhurbaşkanımızın ülkemize kazandırdığı şeylerden biri çok fazla genç devlet adamı yetiştirdi.