Erdoğan'ın Sultanbeyli mitinginde 'İsrail' protestosu: Pankart açan kadınlar gözaltına alındı

Erdoğan'ın Sultanbeyli mitinginde 'İsrail' protestosu: Pankart açan kadınlar gözaltına alındı
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İsrail ile ticari ilişkilerin devam etmesinden ötürü tepkiler dinmiyor. Erdoğan'ın Sultanbeyli mitinginde pankart açarak İsrail ile yapılan ticarete tepki gösteren kadınlar gözaltına alındı.Yerel...
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İsrail ile ticari ilişkilerin devam etmesinden ötürü tepkiler dinmiyor. Erdoğan'ın Sultanbeyli mitinginde pankart açarak İsrail ile yapılan ticarete tepki gösteren kadınlar gözaltına alındı.

Yerel seçimlere saatler kala miting turlarına devam eden AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İsrail ile yapılan ticaretten dolayı protestolar devam ediyor.

Erdoğan, partisinin Sultanbeyli mitinginde konuştuğu sırada bir grup kadın pankart açarak İsrail ile yapılan ticarete tepki gösterdi.

Polis ekipleri, protestocu kadınları kelepçe takarak mitingin sonuna kadar alıkoydu. Polisler, kadınlar hakkında resmi işlem yapmazken 'gözaltı olmadı' diye de açıklama yaptı.

Erdoğan’ın Ankara mitinginde de “İsrail’le ticareti kes” pankartı açtığı için bir kadın gözaltına alınmıştı.

[video width="854" height="480" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/03/ssstwitter.com_1711720109200_1.mp4"][/video]