Erdoğan’la görüşenlerin izlenimi: 'Vatandaşın aç olduğuna inanmıyor'

Erdoğan’la görüşenlerin izlenimi: 'Vatandaşın aç olduğuna inanmıyor'
Fahiş fiyatlar için "Muhalefetin abartması" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, artık her konuşmasında ekonomiden bahsediyor olması dikkat çekiyor. Tokat’ta çiftçilerle yaptığı konuşma da bunun son örneği olarak görüldü.Sedat...

Fahiş fiyatlar için "Muhalefetin abartması" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, artık her konuşmasında ekonomiden bahsediyor olması dikkat çekiyor. Tokat’ta çiftçilerle yaptığı konuşma da bunun son örneği olarak görüldü.

Sedat Bozkurt

Gazeteci Sedat Bozkurt, Gazete Duvar’da yayımlanan yazısında Erdoğan'la görüşen bazı isimlerin yorumlarını aktardı. “Erdoğan’ın ruh halinin ne olduğunu anlamak için son dönemde onunla görüşen bazı isimlerin yorumlarını derledim” diyen Bozkurt şunları aktardı: "Ekonomin kötü olduğuna ve daha da kötüye gedeceğine asla inanmıyor. Mayıs ayından sonra düzelmeye başlayacağına, Haziran -Temmuz’da çok iyi olacağına inanıyor. Vatandaşın aç olduğuna inanmıyor. Bunu maksatlı olarak muhalefetin çıkardığını düşünüyor. Lüks araç, cep telefonu, beyaz eşya gibi teknolojik ürünlerin satılmasını örnek veriyor, bunların hepsini ilerleme olarak kabul ediyor ve hep geçmiş ile kıyaslıyor, “Nereden nereye geldik?” diye anlatıyor. Gece gündüz çok çalıştığını, yollar, hastaneler, okullar, havaalanları yaptıklarını dillendirip halen şikâyetçi olunmasını nankörlük olarak değerlendiriyor.”