Eren Erdem: Yandaş medyada adaylarımızı itibarsızlaştırmak adına yapılan ahlaksız haberleri lanetliyoruz

Eren Erdem: Yandaş medyada adaylarımızı itibarsızlaştırmak adına yapılan ahlaksız haberleri lanetliyoruz
Gazete Pencere Haber MerkeziCHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, "Yandaş medyada adaylarımızı itibarsızlaştırmak adına yapılan ahlaksız haberleri izliyor ve lanetliyoruz. Bizler sizlerin bildiği bel altı taktikleri bilmeyiz....

Gazete Pencere Haber Merkezi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, "Yandaş medyada adaylarımızı itibarsızlaştırmak adına yapılan ahlaksız haberleri izliyor ve lanetliyoruz. Bizler sizlerin bildiği bel altı taktikleri bilmeyiz. O taktiklerle kazanmayı tercih etmeyiz" dedi.

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesinde CHP İstanbul İl Başkan Adayı Özgür Çelik'in ağabeyinin daha önce işlettiği iddia edilen bir barla ilgili yapılan haberin, Eren Erdem tarafından sızdırıldığı öne sürülmüştü.

Erdem, sosyal medyada iddiaları şu sözlerle yalanladı:

CHP 100 yıllık bir partidir. Bu süreçte pek çok saygı duyulacak demokratik gelenek ve birikim oluşturmuştur. Yandaş medyada adaylarımızı itibarsızlaştırmak adına yapılan ahlaksız haberleri izliyor ve lanetliyoruz. Bizler sizlerin bildiği bel altı taktikleri bilmeyiz. O taktiklerle kazanmayı tercih etmeyiz. Gerek bu haberleri yaptıranlara, gerek bu haberler üzerinden partimizi bölmeye çalışanlara sözümüz şudur; “CHP’nin yakasından düşün!” Bu hususta, gerek ilgili haberlere; gerek bu haberler üzerinden manipülasyon yapanlara yönelik hukuki süreçleri başlattığımızı kamuoyuna saygıyla arz ederiz.