Eren Erdem’den CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'a tepki: Erdoğan’ı mı yendiniz, bu sevinç nedir?

Eren Erdem’den CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'a tepki: Erdoğan’ı mı yendiniz, bu sevinç nedir?
Eski CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, CHP Büyük Kurultay'ında ikinci tur oylaması sayımında Özgür Özel'i destekleyen CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'ın...

Eski CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, CHP Büyük Kurultay'ında ikinci tur oylaması sayımında Özgür Özel'i destekleyen CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'ın sevinç gösterisini eleştirerek "Erdoğan'ı mı yendiniz, bu sevinç nedir?" diye tepki gösterdi.

CHP'nin 38. Kurultay günü Kemal Kılıçdaroğlu'nun rakibi, 'değişimcilerin' adayı Özgür Özel'i destekleyen Ali Mahir Başarır, ikinci tur oylama sayımımda kürsünün olduğu bölüme gelerek CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'ya sarılarak sevinç gösterisinde bulunmuştu.

Bu görüntülere X hesabından tepki gösteren Eren Erdem "Erdoğan'ı mı yendiniz, bu sevinç nedir? Bu sevincin coşkunun sebebi Kılıçdaroğlu'na hakaretler ederek gönderilmesi mi? " diye tepki gösterdi.

    Erdem şöyle dedi:

    "Sizi milletvekili yapan, MYK üyesi; Genel Başkanvekili yapan ağabeyiniz Kılıçdaroğlu’nu yendiniz. Bu sevincin, coşkunun sebebi Kılıçdaroğlu’na hakaretler ederek gönderilmesi mi?

    Bu ülkede “Aleviden Cumhurbaşkanı olmaz” denilirken, koca bir halkın umudu haline gelen Kılıçdaroğlu size ne yaptı da böyle sevindiniz O’nu yenince! Çok üzgünüm çok!"