Ergin Ataman transferi açıkladı: Sağlık kontrolleri sonrası takıma katılacak

Ergin Ataman transferi açıkladı: Sağlık kontrolleri sonrası takıma katılacak
Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Kendrick Nunn transferini tamamladıklarını ve yıldız oyuncunun sağlık kontrollerinin ardından takıma katılacağını ifade etti.Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Apollon...

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Kendrick Nunn transferini tamamladıklarını ve yıldız oyuncunun sağlık kontrollerinin ardından takıma katılacağını ifade etti.

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Apollon Patras'ı 112-60 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Ataman, "Bu maçın durumumuzla ilgili görüşlerimizi değiştirmeyeceğini biliyorduk. Bu bir lig maçıydı ve biz bunu ciddiye aldık. İlk maçları kazandık, ilk sıradayız ve bu iyi bir şey. Yarın Alba Berlin maçı için hazırlıklarımıza başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Kendrick Nunn transferini tamamladıklarını söyleyen Ergin Ataman, "Kendrick Nunn yarın sağlık kontrolü için gelecek ve Çarşamba günü takımla birlikte antrenman yapacak. Nasıl bir formda olduğunu görmek istiyorum. EuroLeague dinamizmi olan bir lig. Onu hemen kadroya alacağız." ifadelerini kullandı.

NBA'de 193 maça çıktı

NBA’de Miami Heat, Los Angeles Lakers ve Washington Wizards formaları giyen Kendrick Nunn toplamda 193 maça çıkarken 12.1 sayı 2.4 ribaund ve 2.4 asist ortalamalarına imza atmıştı.

Tecrübeli oyuncu son olarak geçen sezon Lakers formasıyla 39 maça çıkarken 6.7 sayı – 1.4 ribaund ve 0.9 asist ortalamalarına imza atmıştı. Sezon ortasında Wizards‘ın yolunu tutan Nunn, burada ise 31 maçta 7.5 sayı – 1.7 ribaund – 1.8 asist ortalamaları ile oynamıştı.