Eski manken Tuğçe Kazaz'dan Ortadoğu analizi: Bölgede 2027'e kadar savaş kaçınılmaz ama ABD şu an sahaya inmeyi göze alamaz!

Eski manken Tuğçe Kazaz'dan Ortadoğu analizi: Bölgede 2027'e kadar savaş kaçınılmaz ama ABD şu an sahaya inmeyi göze alamaz!
Açıklamalarıyla sık sık gündem olan eski manken Tuğçe Kazaz, İsrail'e "Kurdu sahaya indirmeyin, kaçacak ahır bulamazsınız" diye seslendi. Kazaz söz konusu videoda şu ifadeleri kullandı: "Orta Doğu'da bölgesel bir savaş taş...

Açıklamalarıyla sık sık gündem olan eski manken Tuğçe Kazaz, İsrail'e "Kurdu sahaya indirmeyin, kaçacak ahır bulamazsınız" diye seslendi.

Kazaz söz konusu videoda şu ifadeleri kullandı:

"Orta Doğu'da bölgesel bir savaş taş çatlasın 2027 senesine kadar gerçekleşecek. Ama şu an ABD bu savaşa girmeyi göze alamaz. Pasifik dengesinde şu an Çin hazırlık yaparken milyarlarca dolar Rusya Ukrayna savaşı devam ederken ABD göze alamaz. Bu savaş 2 yıl ertelenirse, biz burada güçlenirsek, Allah'ın izniyle onları Mehter Marşı ile karşılarız. Daha sonra yakacağımız daha büyük meşale açısından önemli. 'Masumları öldürmeye devam ediyoruz' derlerse kendilerine uyarımız şudur: Kurdu sahaya indirmeyin. Kurdu sahaya indirirseniz kaçacak ahır bulamazsınız. O zaman bir devlet hayali bile kuramazsınız."