EV ALACAKTI

EV ALACAKTI
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hapis cezası veren hakim Mehdi Komşul'un AK Partililerle çekilmiş fotoğraflarının ortaya çıkması gündemdeki yerini koruyor. Komşul’la fotoğrafı ortaya çıkan AK Parti Sancaktepe İlçe Yöneticisi...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hapis cezası veren hakim Mehdi Komşul'un AK Partililerle çekilmiş fotoğraflarının ortaya çıkması gündemdeki yerini koruyor. Komşul’la fotoğrafı ortaya çıkan AK Parti Sancaktepe İlçe Yöneticisi Nezir Özalp söz konusu fotoğrafın 2018 yılında bir mekanda çekildiğini söyledi.

Fotoğrafı çeken kişinin oturdukları mekanın sahibi ve hemşehrisi olduğunu belirten Özalp, "Hakim Komşul'u nereden tanıyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Fotoğraf kahvaltı salonunda çekildi. Mekan sahibi çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmış. Bunda bir sakınca yok. Ben o dönem AK Parti üyesiydim. Hakim Bey'i tanıyorum. Herkesin tanıdığı savcılar, hakimler var. Hayretler içerisindeyim. Bu fotoğraf neden gündem konusu oldu? Ben gayrimenkul işleriyle uğraşıyorum. Hakim Bey de o dönem bir ev almak istiyordu. Bu vesileyle tanıştık. O dönem AK Parti yönetiminde yer almıyordum."

"Hakim Komşul'la fotoğrafın çekildiği gün neler konuştunuz?" sorusuna Özalp, "Hakim Bey yatırım amaçlı kendisine bir daire arıyordu. Sadece bunu konuştuk" yanıtını verdi.