Ey gözleri Biden’a gülen adam...

Ey gözleri Biden’a gülen adam...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son günlerdeki zamlarla ilgili iktidara tepki gösterdi, “Herkes suçlu, bunlar ak kaşık!” diyen Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tepki göstererek, “Ey gözleri...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son günlerdeki zamlarla ilgili iktidara tepki gösterdi, “Herkes suçlu, bunlar ak kaşık!” diyen Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tepki göstererek, “Ey gözleri Biden’a gülen Şahsım; milletimizin dertlerinden tümden habersizsin” dedi. Kemal Kılıçdaroğlu, zamların durmadığını belirterek, “Ekim’de 93 kuruş zamlanan LPG’ye 48 kuruş daha zam yolda. Doğalgaza %48 zam yapıp, yükü sanayiye yıktılar” dedi.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Biliyorlar ki sanayici bunu ürünlere yansıtmaya mecbur. Sonra gelsin marketlere yaptıkları gibi sanayicilere de karalamalar. Herkes suçlu, bunlar ak kaşık!” Açıklamasında Erdoğan’a tepki gösteren Kılıçdaroğlu, “Ey gözleri Biden’a gülen Şahsım; milletimizin dertlerinden tümden habersizsin. Ne zaman bu ülke ile ilgilenmeyi düşünüyorsun? Yüzün bu ülkenin evlatlarına hiç gülmeyecek mi?” ifadelerini kullandı.