Fatih Portakal, Lütfü Savaş'a ateş püskürdü: Umarım kaybedersiniz ve Hataylılar size ders verir!

Fatih Portakal, Lütfü Savaş'a ateş püskürdü: Umarım kaybedersiniz ve Hataylılar size ders verir!
Türkiye İşçi Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan'ın, adaylıktan çekilmesi için kendisine rüşvet teklif edildiğini ve mafya tarafından tehdit edildiğini belirtmesi siyasette geniş yankı uyandırdı.SÖZCÜ...
Türkiye İşçi Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan'ın, adaylıktan çekilmesi için kendisine rüşvet teklif edildiğini ve mafya tarafından tehdit edildiğini belirtmesi siyasette geniş yankı uyandırdı.

SÖZCÜ TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal ise Hatay'da yaşanan gelişmeler üzerine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a ateş püskürdü.

Lütfü Savaş'ın Hatay CHP İl binası önündeki konuşmalarına yurttaşların alkışlamasına da serzeniş eden Fatih Portakal, "Bu insanları alkışlamak yerine onlara ders vermemiz gerekiyor" dedi.

"Umarım kaybedersiniz"

Portakal, Lütfü Savaş hakkındaki sözlerine şöyle devam etti:

"Bizim vatandaş olarak verecek dersimiz belli. Sandığa gidip onun yenilmesini sağlamak. Çıkmış orada ‘yürek gerek’ diyor. Valla sizde iyi yürek Lütfü bey. İnsanların yüzünün içine iyi bakıyorsunuz. Umarım kaybedersiniz. Umarım Hataylılar size o dersi verir. CHP’liler veremedi. Hataylılar verir."