Fenerbahçe, Ferdi'nin yerini dolduracak ismi buldu

Fenerbahçe, Ferdi'nin yerini dolduracak ismi buldu
Fenerbahçe'den önümüzdeki sezon ayrılması beklenen Ferdi Kadıoğlu'nun yerine gelecek isim merak konusuydu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde Halk TV'de katıldığı programda, Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda...
Fenerbahçe'den önümüzdeki sezon ayrılması beklenen Ferdi Kadıoğlu'nun yerine gelecek isim merak konusuydu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde Halk TV'de katıldığı programda, Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda takımdan ayrılacağını işaret etmişti. Ferdi'nin yerine Serie A'da forma giyen yıldız oyuncunun geleceği iddia edildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde 24 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda takımdan ayrılacağına işaret ederek, "Benim tahminim, Ferdi Kadıoğlu sezon sonunda yeni bir hikâyeye yelken açacak" ifadelerini kullanmıştı.

Ferdi için birçok kulüpten transfer teklifi alan Fenerbahçe, yıldız futbolcunun yerini doldurmak için harekete geçti. Bu doğrultuda Arap basınından flaş bir iddia geldi.

Alex Sandro için görüşmeler başladı

Akşam'ın Suudi Arabistan basınına dayandırdığı iddiaya göre sarı-lacivertliler, Serie A devi Juventus'un sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 33 yaşındaki Brezilyalı sol bek Alex Sandro için görüşmelere başladı.

Galatasaray'ın da ilgisi var

Haberde; "Fenerbahçe, Juventus'la sezon sonunda kontratı bitecek olan Alex Sandro'yla ilgileniyor. 2015'te Porto'dan Juventus'a gelen oyuncuya Galatasaray'ın da ilgisi var. Fenerbahçe oyuncuyu kaptırmamak için görüşmelere başladı" denildi.

Alex Sandro bu sezon İtalya Serie A'da 12 maça çıktı ve toplamda 532 dakika süre aldı. Ancak yıldız isim skora katkı veremedi.

Piyasa değeri 2 milyon euro

Defans hattında sol bek olarak görev yapan deneyimli futbolcu, orta sahanın solunda ve stoper olarak da oynayabiliyor.

Sandro'nun güncel piyasa değeri ise 2 milyon Euro olarak gösteriliyor. Futbola Atletico altyapısında başlayan Brezilyalı futbolcu, Maldonado, Santos, Porto ve Juventus formaları giydi. 2015'te Porto'dan Juventus'a transfer olurken 28 milyon euro bonservis bedeli ödendi.