Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı konuk ediyor... Muhtemel 11'ler belli oldu

Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı konuk ediyor... Muhtemel 11'ler belli oldu
Fenerbahçe, Süper Lig'in 27'nci haftasında saat 19.00'de Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Cihan Aydın düdük çalacak.Süper Lig'de geride kalan 26 haftada 21 galibiyet 4 beraberlik...
Fenerbahçe, Süper Lig'in 27'nci haftasında saat 19.00'de Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Cihan Aydın düdük çalacak.

Süper Lig'de geride kalan 26 haftada 21 galibiyet 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan sarı-lacivertli ekip, topladığı 67 puanla Galatasaray'ın ardından 2'nci sırada yer alıyor. Sami Uğurlu'nun göreve gelmesinin ardından çıkış yakalayan Kasımpaşa ise 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet ile 39 puan toplayarak ligde 5'inci sırada bulunuyor.

FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'i

İsmail Kartal'ın takımını; Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi, İsmail, Krunic, Mert Hakan, Szymanski, Tadic ve Dzeko onbiri ile sahaya sürmesi bekleniyor.

FRED'TEN SONRA İRFAN CAN

Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçı öncesinde Fred beklendiği gibi rikse edilmedi. Sarı-lacivertli ekibin Süper Lig'in 21'inci haftasında 21 Ocak Pazar günü Samsunspor ile oynadığı maçta sakatlanan ve daha sonra yapılan kontrollerde sağ bacak uyluk ön bölgesinde tendonunda yırtık tespit edilen Fred, hafta içi çekilen MR'ın ardından saha çalışmalarına başladı. Gerçekleştirilen antrenmanların bir bölümünde takım ile çalışan ve ardından bireysel çalışmalarına devam eden Brezilyalı oyuncu için son kararı teknik direktör İsmail Kartal verdi. Tecrübeli çalıştırıcı Kasımpaşa maçında Fred'i riske etmek istemedi ve kadroya almadı.  Sarı-lacivertli ekipte sakatlığı devam eden Joshua King ise Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de bugün sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Sakatlanan İrfan Can Kahveci son anda maç kadrosundan çıkartıldı.

SARI-LACİVERTLİLERDE 5 OYUNCU SINIRDA

Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçı öncesinde 5 isim sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Fenerbahçe'de Alexander Djiku, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Cengiz Ünder ve Michy Batshuayi, Kasımpaşa karşılaşmasında kart görmeleri durumunda 28'inci haftada oynanacak olan Hatayspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

SON 8 RESMİ MAÇTA FENERBAHÇE SAHADAN GALİP AYRILDI

Fenerbahçe ile Kasımpaşa'nın son yıllarda oynadığı maçlarda sarı-lacivertli ekibin üstünlüğü dikkat çekiyor. Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya karşı oynadığı son 8 resmi maçta sahadan galip ayrılan taraf olmayı başardı. Sarı-lacivertliler, bu 8 karşılaşmada 24 gol atarken kalesinde yalnızca 5 gol gördü. Fenerbahçe, son olarak 2019/2020 sezonunun 28'inci hafta karşılaşmasında rakibine deplasmanda 2-0 mağlup oldu.