Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki: 2 penaltımız verilmedi

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki: 2 penaltımız verilmedi
Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 2-1 yendiği maçın ardından sarı-lacivertlilerin yönetici Selahattin Baki açıklamalarda bulundu.Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de yönetici Selahattin Baki maç sonu açıklamalarda bulundu....
Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 2-1 yendiği maçın ardından sarı-lacivertlilerin yönetici Selahattin Baki açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de yönetici Selahattin Baki maç sonu açıklamalarda bulundu. Baki, Galatasaray'ın maç sonu paylaşımınacevap verirken, "Kendilerini ve tarihlerini bir kelimeyle bu kadar güzel izah edemezlerdi." dedi.

"2 penaltımız verilmedi"

Selahattin Baki'nin açıklamaları şöyle:

Bugün 2 tane net penaltımız maalesef yine verilmemiştir.. Özellikle Ferdi pozisyonunda hakemin hareketlerine dikkatli bakın, verecekken birden vazgeçti. Son dakikada haklı penaltımız verilmese yine 3 puanımız çalınacaktı. Fenerbahçe camiasının sinir uçlarıyla oynamaktan vazgeçin, artık rica etmiyoruz söylüyoruz!

Galatasaray'ın paylaşımına cevap

Galatasaray'ın paylaşımına da cevap veren Baki, "Kendilerini ve tarihlerini bir kelimeyle bu kadar güzel izah edemezlerdi." ifadelerini kullandı.