Fenerbahçe'de 6 numaraya yeni aday

Fenerbahçe'de 6 numaraya yeni aday
Fenerbahçe 6 numaradaki arayışına devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip Pape Gueye ve forvet Timo Werner ile ilgileniyor.Milli araya lider giren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek...

Fenerbahçe 6 numaradaki arayışına devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip Pape Gueye ve forvet Timo Werner ile ilgileniyor.

Milli araya lider giren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Tecrübeli teknik adam İsmail Kartal, yönetimden bir orta saha isterken Edin Dzeko'nun yanına bir de yıldız forvet ismi ortaya çıktı.

Yönetim Gueye'nin şartlarını araştırıyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe’nin ocakta orta saha transferi yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. İsmail Kartal’ın yaz döneminde bu bölge için 1 numarası Milan’lı Rade Krunic’ti. Ancak yoğun çabalara rağmen Boşnak yıldıza imza attırılamadı. Krunic, başarılı çalıştırıcının hâlâ listesinde. Ancak Kartal’ın yönetimden öncelikli olarak bu kez başka bir yıldızı istediği öğrenildi: Pape Alassane Gueye... Marsilya’da forma giyen Senegalli oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

24 yaşındaki futbolcu hem 6 numara hem de 8 numara olarak görev yapabiliyor. Transferin gerçekleşmesi halinde orta sahanın merkezinde İsmail Yüksek’in defansif rolünü üstlenebilir, Fred’le rekabete de girebilir. Fenerbahçe Yönetimi’nin, Pape Gueye’nin şartlarını araştırmaya başladığı öğrenildi.

Sevilla'da oynadı

Sarı- Lacivertliler’in, Senegalli yıldızın menajerlik şirketi ROOF’la kısa süre içinde temasa geçmesi bekleniyor. Diğer yandan Marsilya ile pazarlıkların da bu ay içinde başlaması muhtemel. Sol ayağını kullanan Gueye, 1.89 m. boyunda. 24 yaşındaki futbolcu alt yaş kategorilerinde Fransa’nın formasını giydikten sonra A Milli Takım tercihini Senegal’den yana yaptı. Gueye, geçen sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Sevilla’da geçirdi.

Bu sezon forma giyemedi

24 yaşındaki futbolcu bu nedenle bu sezon şu ana kadar forma giyemedi ancak cezası 7 Aralık’ta sona erecek. FIFA ayrıca Marsilya’nın Watford’a 2.3 milyon Pound (82.3 milyon TL) ödemesine hükmetmişti. Fenerbahçe, bu rakama yakın bir bonservisle Gueye’yi renklerine bağlamaya çalışabilir.