Fenerbahçeli Dusan Tadic'ten çarpıcı açıklamalar: Bana vuranı öldürmek istedim

Fenerbahçeli Dusan Tadic'ten çarpıcı açıklamalar: Bana vuranı öldürmek istedim
Fenerbahçeli Dusan Tadic, Sırbistan Futbol Federasyonu'nun YouTube kanalına açıklamalarda bulundu.Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic, Sırbistan Futbol Federasyonu'nun YouTube hesabına açıklamalarda bulundu.Tadic, Trabzonspor...
Fenerbahçeli Dusan Tadic, Sırbistan Futbol Federasyonu'nun YouTube kanalına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic, Sırbistan Futbol Federasyonu'nun YouTube hesabına açıklamalarda bulundu.

Tadic, Trabzonspor maçındaki olaylara, 2016 yılında Galler maçında aldığı darbe sonucu burnunun kırılmasına ve çeşitli konulara değindi.

2016 yılında Galler'e karşı oynadıkları maçta Neil Taylor'un dirsek darbesinin ardından burnunun kırılmasına ilişkin konuşan Tadic, şu sözleri kaydetti:

"Yaklaşık 10-15 gün boyunca kanım durmadı. Ciddi sorunlar yaşıyordum ve daha sonra Southampton'daki kulübüme döndüğümde doktor çok şaşırdı. "Nasıl futbol oynuyorsun bilmiyorum, oynayamıyorsun" dedi. Ondan sonra kendimi çok kötü hissettim, gücüm kalmamıştı. "Hiç kanın yok" dedi. Bana infüzyon yapmak zorunda kaldılar. Ve bütün maç boyunca kanımı durduramadılar. Bana çıkmam gerektiğini söylediler, ben de Dr. Mladenovic'e burnumu düzeltmesini söyledim. O anda burnumu düzeltti ve ben de oyuna devam ettim.

"Bana vuran oyuncuyu öldürmek istedim"

Kelimenin tam anlamıyla, jargonda bana vuran oyuncuyu öldürmek istedim. Bir sol bek vardı, Neil Taylor. Aston Villa'da oynuyordu. Kendimi o kadar kötü hissettim ki bir sonraki maça çıktığımızda ona karşı oynayacağım maçı düşündüm. Yani kelimenin tam anlamıyla onu yok etmeyi düşünüyordum. Yani onu almalısın. Onu, topu ve onu yiyeceğim. Topu süreceğim, sırtımda taşıyacağım. Kelimenin tam anlamıyla her yerimde ve ona vuracağım. Ona her şeyi yapacağım. Tek düşündüğüm buydu. Ve o maça çıkmadı. O kadar üzülmüştüm ki anlatamam. İlk 11'de olmadığını görünce kendimi çok kötü hissettim. Onu gerçekten kötü hissettirmek istedim"

Kariyerinde oynadığı en iyi rakibinin kim olduğunu açıklayan Tadic, şöyle konuştu:

"Messi, o zaman Olimpiyatlar vardı. Neymar inanılmaz. Ronaldo profesyonel bir oyuncunun nasıl davranması gerektiğinin bir örneği. Çalışarak ve arzuyla neler başardı. Ne kadar aç. Ancak size şunu söyleyeyim, yetenek diyorsak kesinlikle Messi"

Katar'daki Dünya Kupası'nda İsviçre'ye karşı yenildikleri maça da değinen Tadic, şu ifadeleri kullandı:

''Bence onları yenebilirdik. Ve bunu yapmak zorundaydık. İşte biraz... Evet, o maçta daha iyiydiler. İlk yarı daha iyiydik ama golü attık ve devreye 1-0 önde gittik. İkinci yarıda soyunma odasında küçük bir tartışma yaşadık. Biraz daha çıkmamız gerektiğini, çok fazla alan bırakmamamız gerektiğini, ki buna hakkımız vardı. Biraz daha öne çıktık ve ilk şutu attık. Hemen yerleşemedik, Zomer bir pasla bizi dışarı attı 4-5 top yana gitti, Jaki'ye sekti ve o da golü yedi. Diğeri de kontra atağın sonunda ya hep ya hiç dediğimiz anda oldu. Onlar iyi bir takımdı."

Son olarak Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylara değinen Tadic "Biraz garip ve gerçekçi değildi. Diğer taraftan bunların futbolda olmaması gerekiyor" dedi.