Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen'den, Trabzonspor maçındaki olaylara ilişkin açıklama: Bu işler yeni değil

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen'den, Trabzonspor maçındaki olaylara ilişkin açıklama: Bu işler yeni değil
Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan saha olaylarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Fanatik yazarı Faik Çetiner'e konuşan Ali Şen, "Bu işler yeni değil, sürpriz değil" dedi.Süper...
Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan saha olaylarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Fanatik yazarı Faik Çetiner'e konuşan Ali Şen, "Bu işler yeni değil, sürpriz değil" dedi.

Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının son düdüğüyle birlikte taraftarlar sahaya girmiş ve büyük olaylar yaşanmıştı. 12 kişinin gözaltına alındığı olaylarda, 7 kişi bugün adliyeye sevk edildi.

Fenerbahçe ligden çekilmeyi oylayacak

Fenerbahçe, maç sonrası yaşananların ardından ligden çekilme de dahil alınacak aksiyonların değerlendirileceği olağanüstü genel kurul kararı aldı. Ali Koç konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Gerekirse bir alt lige düşeceğiz. Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız." ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe ligden çekilme kararını KAP'a bildirdi

Fenerbahçe, 2 Nisan 2024 günü Olağanüstü Genel Kurulu'nda Süper Lig'den çekilme değerlendirilmesi yapılacağını KAP'a bildirdi. Sarı-lacivertliler, kritik toplantıda ligden çekilmeyi oylayacak. Çoğunluk sağlanırsa sarı lacivertliler ligden çekilme kararı alacak ve kurallar gereği bir alt lige düşürülecek.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen'den açıklamalar

Fanatik yazarı Faik Çetiner de Trabzon'da yaşananlarla alakalı bugün kaleme aldığı yazısında Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen ile yaptığı görüşmeyi aktardı. İşte Çetiner'in o yazısı...

Trabzon’da yaşanan olaylardan sonra gördüğüm, Fenerbahçe’de muhalefetin rafa kalkışı oldu. Kısacası camia adeta kenetlendi. Başkan Ali Koç’un, “Gerekirse ligden çekiliriz” açıklamaları, spor kamuoyunun bir numaralı malzemesi. Fenerbahçe ligden çekilir mi? Meslek hayatımda muhabirlik dönemimden bugüne 11 başkanla çalıştım. Bazıları buna inanmıyor. Şunu hatırlatayım. Aziz Yıldırım’a gelene kadar Fenerbahçe’de neredeyse 1 bilemedin 2 yılda bir seçim olurdu. Benim dönemimdeki başkanların çoğu rahmetli oldu. En son Tahsin Kaya başkanı kaybettik.

Ali Şen: Bu işler yeni değil, sürpriz değil

Allah uzun ömürler versin, hayattaki başkanlardan Ali Şen’i aradım, telefon sohbeti yaptık. Efsane başkan özetle, “Bu işler yeni değil, sürpriz değil. 1996 yılında kazandığımız şampiyonluğun Trabzon’daki hayal kırıklığı maalesef devam ediyor. Kinle, kavgayla bu işleri çözemezsin” diyor ve Fenerbahçe camiasını itidalli olmaya davet ediyor.