FENERBAHÇE’YE BREZİLYALI STOPER

FENERBAHÇE’YE BREZİLYALI STOPER
İspanyol basını sezon sonunda Espanyol ile sözleşmesi biten Gomes Pereira Naldo'nun Fenerbahçe'den teklif aldığını iddia etti.31 yaşındaki stoper, Emre Belözoğlu’nun 25 yaş altı kriterlerini karşılamasa da maliyeti uygun,...

İspanyol basını sezon sonunda Espanyol ile sözleşmesi biten Gomes Pereira Naldo'nun Fenerbahçe'den teklif aldığını iddia etti.
31 yaşındaki stoper, Emre Belözoğlu’nun 25 yaş altı kriterlerini karşılamasa da maliyeti uygun, bonservisi elinde olduğu için iyi bir seçenek olarak duruyor.
ISLA ARJANTİN'E
Isla'yı ise eşi Gala Caldirola, Tango’ya sürüklüyor. Arjantin TNT Spor Kanalı, Isla’nın eşinin dans yarışmasına katılmak ve televizyon kariyeri yapmak için kocasını Boca’ya gitmeye ikna ettiğini öne sürdü.
PEDRO SAVAŞI
Chelsea'de forma giyen Pedro için Fenerbahçe'nin transfer savaşına girdiği yazıldı. transfery.info'da çıkan haber şöyle:
"Pedro'nun Chelsea ile sözleşmesi bu yaz sona erecek. Birçok takımın dikkatini çeken yıldız futbolcuya Roma ve Juventus da talip oldu. 32 yaşındaki futbolcu kariyeri boyunca Dünya şampiyonluğu, Avrupa şampiyonluğu, 3 Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi şampiyonluğu, Avrupa Süper Kupası kazandı. Bu denli başarılı bir oyuncu için dünyanın birçok yerinden gelen teklifler şaşırtıcı gözükmüyor. Şimdiye kadar Fenerbahçe, Aston Villa ve MLS Ligi takımları, dünyaca ünlü İspanyol yıldızı kadrolarına katmak için resmi tekliflerini iletti."