Fenerbahçe’ye Lincoln geliyor

Fenerbahçe’ye Lincoln geliyor
Jorge Jesus'un Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olmasının ardından sarı-lacivertliler, transferde rotasını Portekiz ve Brezilya pazarına çevirmişti.Jorge Jesus'un listesinde yer alan oyunculardan biri olan Lincoln Henrique için...

Jorge Jesus'un Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olmasının ardından sarı-lacivertliler, transferde rotasını Portekiz ve Brezilya pazarına çevirmişti.

Jorge Jesus'un listesinde yer alan oyunculardan biri olan Lincoln Henrique için Fenerbahçe yönetimi harekete geçti. Brezilya 17 Yaş Altı Milli Takımı'nda da forma giymiş olan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Lincoln Henrique'nin transferi konusunda ilk resmi açıklama Portekiz Kulübü Santa Clara'dan geldi.

O Jogo gazetesinin duyurduğu haberde, Santa Clara ile Fenerbahçe'nin Lincoln Henrique transferi için anlaşmaya vardıkları belirtildi. Portekiz ekibinin transfer için son kararını yönetim kurulu ile yapılacak toplantının ardından Fenerbahçe'ye ileteceğinin de altı çizildi.

Bu sezon Danta Clara formasıyla 44 maça çıkan 23 yaşındaki sol ayaklı orta saha, 7 kez gol sevinci yaşarken 10 da asist yaptı. Lincoln Henrique, 2017-2018 sezonunda Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giymiş ve 1. Lig'de takımına 3 gol 2 asistlik katkı vermişti.