FENERBAHÇE’YE YENİ ELMAS!

FENERBAHÇE’YE YENİ ELMAS!
Kanarya'nın hedefindeki isim Makedonya’nın Shkendija takımında forma giyen Omar Imeri... Fenerbahçe scout ekibinin uzun bir süredir takip ettiği 20 yaşındaki futbolcu gözlemciler tam not verirken, Kanarya da çalışmalarına hız...

Kanarya'nın hedefindeki isim Makedonya’nın Shkendija takımında forma giyen Omar Imeri... Fenerbahçe scout ekibinin uzun bir süredir takip ettiği 20 yaşındaki futbolcu gözlemciler tam not verirken, Kanarya da çalışmalarına hız verdi.

Fenerbahçe Yönetimi tarafından "Yeni Elif Elmas" olarak görülen Omar Imeri'nin menajeri ve kulübüyle temasa geçildiği öğrenildi. Makadonya ekibi Shkendija ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç yeteneğin transfer durumu soruldu.

Tıpkı Elif Elmas transferinde olduğu gibi düşük maliyetli oyuncuyu kaçırmak istemeyen Fenerbahçe Yönetimi, yeni sezon planlamasında mar Imeri'ye de yer vermek istiyor.

Omar Imeri, kendisi gibi Üsküp doğumlu olan Elif Elmas'la Rabotnicki altyapısında 1 sezon birlikte oynamıştı. Elif Elmas'ın Fenerbahçe'den Napoli'ye uzanan başarı hikayesini yakından takip eden Imeri'nin Sarı-Lacivertli kulüp hakkında Elif'ten bilgi aldığı belirtildi.

Orta sahanın her bölgesinde oynayabilen Imeri, bu sezon ise 20 karşılaşmada 5 gol atarken 2 de asist yaptı.