FENER’DEN HARAKİRİ

FENER’DEN HARAKİRİ
Fenerbahçe, evinde Sivasspor’a 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yarışında işini adeta şansa bıraktı. 79 puanda kalan sarı-lacivertliler, 81 puanlı Beşiktaş ile Galatasaray’ın 2 puan gerisinde son haftaya girmişti. Fenerbahçe,...

Fenerbahçe, evinde Sivasspor’a 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yarışında işini adeta şansa bıraktı. 79 puanda kalan sarı-lacivertliler, 81 puanlı Beşiktaş ile Galatasaray’ın 2 puan gerisinde son haftaya girmişti. Fenerbahçe, maçtan 3 puan çıkarabilseydi lider olacaktı.
Sivasspor’a galibiyeti getiren golleri 45+1’de Kayode, 48’de Hakan Arslan attı. Fener’in tek golü 90+3’te Cisse’den geldi.
Bu sonuçla 79 puanda kalan Fenerbahçe, 81’er puana sahip olan Beşiktaş ile Galatasaray’ın gerisinde 3. sırada son haftaya girdi.
FİLİSTİN UNUTULMADI!
İsrail’in Mescid-i Aksa ve Doğu Kudüs’te Filistinlilere yönelik saldırıları, Süper Lig’in 41. haftasında Fenerbahçe ile Demir Grup Sivasspor arasında oynanacak karşılaşma öncesi unutulmadı.
Ülker Stadı’ndaki karşılaşma öncesinde her iki takımda sahaya Filistin’e destek amacı taşıyan tişörtlerle çıktı.
Her iki takım da tişörtlerinde İsrail’in Filistin halkına yönelik saldırılarını protesto eden sloganlar bulundurdu.

Belözoğlu: “BİZE YAKIŞMADI”

Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, çok üzgün olduklarını ifade ederek, “Bizim adımıza şampiyonluk maçı olduğunu arkadaşlarla paylaşmıştık. Net bir şekilde inandığımızda son maça taşıdığımızda olacaktı. Son maça taşıyamadık. Matematiksel olarak devam etse de bugün kazanmış olsaydık şampiyon bizdik diye düşünüyorum. Böylesine önemli bir şampiyonluk maçında da takımın motivasyon olarak geride kalması hepimizin sorgulaması gereken durum. Üzgünüm. 8 haftadır oynanan cesaretli, en azından umut veren sürecin bu şekilde yansımasının olmasını ben de beklemiyordum. Bize yakışmadı. Oyuna zaten hiç girmeyeceğim. Neye çalıştıysak karşımıza o çıktı. Net oyun planları belli olan takım Sivasspor. Yıllardır aynı oyunu oynatan hocaları var. Sonuç itibariyle bize yakışmadı” dedi

STAT: Ülker
HAKEMLER: Halis Özkahya, Volkan Ahmet Narinç, Hakan Yemişken
FENERBAHÇE: Harun Tekin, Gökhan Gönül, Tisserand, Szalai (Dk. 46 Luiz Gustavo),Caner Erkin (Dk. 79 Ferdi Kadıoğlu),Sosa, İrfan Can Kahveci (Dk. 9 Mert Hakan Yandaş),Ozan Tufan (Dk. 51 Cisse),Mesut Özil, Pelkas (Dk. 51 Osayi-Samuel),Valencia
DEMİR GRUP SİVASSPOR: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz (Dk. 46 Claudemir),Robin Yalçın, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Cofie, Hakan Arslan, Fajr, Ninga (Dk. 90+1 Jorge Felix),Gradel (Dk. 90+3 Ziya Erdal),Kayode (Dk. 86 Kone)
GOLLER: Dk. 45+1 Kayode, Dk. 48 Hakan Arslan (Demir Grup Sivasspor),Dk. 90+3 Cisse (Fenerbahçe)