Fincancı'dan mesaj: Mücadeleye devam

Fincancı'dan mesaj: Mücadeleye devam
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) PKK'ya yönelik kimyasal silah kullandığı yönündeki iddialara ilişkin yaptığı değerlendirmelerin ardından tutuklanan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi Başkanı, Adli Tıp uzmanı Prof....

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) PKK'ya yönelik kimyasal silah kullandığı yönündeki iddialara ilişkin yaptığı değerlendirmelerin ardından tutuklanan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi Başkanı, Adli Tıp uzmanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı, BirGün gazetesinden Ayça Söylemez'in kendisine ulaştırdığı soruları yanıtladı.

Fincancı, “Kamuoyuna bir mesajınız var mı?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Ben mücadeleden hiç vazgeçmedim ve biliyorum ki bu yolda edindiğim yol arkadaşlarım da vazgeçmezler. Sonunda kazanan, yaşamdan yana bir dünyayı var edenler bizler, bizim gibi mücadeleden vazgeçmeyenler olacak.

Her zaman eylemci bir iyimserlikle bakan gözlerdeki ışığımız hep parlasın. Her yer mücadele alanımızdır. Ben şimdilik bir hapishaneden, insanlarımız ise sokaklardan, işyerlerinden, ormanlardan, nehirlerden yaşam alanlarına ve haklarına sahip çıkarak mücadeleye devam edeceğiz…"