Fırat Tanış'tan, hakkındaki şiddet iddialarına ilişkin açıklama!

Fırat Tanış'tan, hakkındaki şiddet iddialarına ilişkin açıklama!
Oyuncu Fırat Tanış, piyanist İklim Tamkan'ın kendisi hakkındaki psikolojik şiddet iddialarına yönelik açıklamada bulundu.Oyuncu Fırat Tanış, 8 yıllık eşi ve kızının annesi Kübra Tanış'tan 2022 yılında boşandı. Tanış,...
Oyuncu Fırat Tanış, piyanist İklim Tamkan'ın kendisi hakkındaki psikolojik şiddet iddialarına yönelik açıklamada bulundu.

Oyuncu Fırat Tanış, 8 yıllık eşi ve kızının annesi Kübra Tanış'tan 2022 yılında boşandı. Tanış, ayrılığın ardından piyanist İklim Tamkan ile aşk yaşamaya başladı.

Çift geçtiğimiz eylül ayında yollarını ayırdı ancak İklim Tamkan'ın iddiasına göre ünlü oyuncu eski sevgilisinin peşini bırakmadı ve ona ağır psikolojik şiddet uyguladı. Yaşadıklarını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaşan Tamkan "Bu zincirin sessiz bir halkası olmayı reddediyorum" dedi ayrıca Fırat Tanış'ın 6284 sayılı yasa gereğince uzaklaştırma aldığını da duyurdu.

Fırat Tanış sessizliğini bozdu

Gelişmeler üzerine Fırat Tanış sosyal sessizliğini sosyal medya hesabında bozdu:

"Yıllarca varlığını savunduğum 6284 nolu yasanın gücünün ve toplumun kadının beyanı temelinde örgütlenmesinin gelecek yıllarda kendi kız çocuğum dahil herkesin iyiliğine olduğunun bilincindeyim. Bu nedenle de bir açıklama yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum.

Ancak bilinmesini isterim ki; sükûtum ikrar değil, yasanın varlığına duyduğum saygıdandır.

Tüm süreç olması gerektiği gibi adli mercilerce yürütülecek ve yargının haklılığımı ortaya çıkaracağına ve oluşan mağduriyetimi sona erdireceğine inanıyorum.

Kamuoyuna saygılarımla Nuri Fırat Tanış "