‘FUTBOLCULARDAN FEDAKARLIK İSTEDİK’

‘FUTBOLCULARDAN FEDAKARLIK İSTEDİK’
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, koronavirüs salgını nedeniyle liglere ara verilen dönemde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Cengiz, "Zor durumlarda her zaman kahramanlar olmuştur, fedakarlar olmuştur. Bu sıkıntılı...

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, koronavirüs salgını nedeniyle liglere ara verilen dönemde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Cengiz, "Zor durumlarda her zaman kahramanlar olmuştur, fedakarlar olmuştur. Bu sıkıntılı süreci aşmak için oyuncularımızdan fedakarlık istedik. Yönetim olarak resmi olarak istedik. Görüşmeler sürüyor" diye konuştu.
İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın amatör şubelerle ilgili yapmış olduğu açıklamaların yanlış yorumlandığını dile getiren Cengiz, "Amatör şubelerin kapatılması asla düşünülemez" dedi. "Liglerin tamamlanmasını istiyoruz" diyen Cengiz şu ifadeleri kullandı: "Ya doğal akışında gider. Çok hızlı bir şekilde. Benim 8 maçımın 3'ü iç saha. Herkes kendi çıkarına göre konuşmayı seviyor. Ben Türk futbolu için konuşuyorum. Tek şehir olacaksa neden İstanbul değil? Rize ise Rize, Antalya ise Antalya. Böyle bir karar alındığında… İstanbul'u tercih ederim."