Galatasaray- Antalyaspor maçı hangi statta, saat kaçta? İcardi oynayacak mı?

Galatasaray- Antalyaspor maçı hangi statta, saat kaçta? İcardi oynayacak mı?
Süper Lig’de 27. haftanın kapanış maçında Galatasaray ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Avrupa Ligi'ne veda eden sarı kırmızılılar, Rams Park’ta Antalyaspor’u mağlup ederek ligde maç fazlasıyla Fenerbahçe'ye kaptırdığı...
Süper Lig’de 27. haftanın kapanış maçında Galatasaray ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Avrupa Ligi'ne veda eden sarı kırmızılılar, Rams Park’ta Antalyaspor’u mağlup ederek ligde maç fazlasıyla Fenerbahçe'ye kaptırdığı liderliği geri almak istiyor.

Ligin ilk yarısında oynanan mücadelede Galatasaray rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı. Galatasaray'ın karşısında bu kez Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Antalyaspor olacak.

Rams Park’ta oynanacak Galatasaray - Antalyaspor maçı 26 Şubat Pazartesi günü (bugün) saat 20.00’da başlayacak.

Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyiciyle buluşacak.

MUHTEMEL İLK 11

Galatasaray'ın 11'inde ise bir belirsizlik var. Bugün PFDK'dan İcardi'ye gelen 1 maçlık cezaya Galatasaray itiraz etti ve Tahkim Kurulu'nu olağanüstü toplantıya çağırdı. Ceza, Tahkim'de de onanırsa Okan Buruk'un İcardi'nin yerine Zaha'yı oynatacağı belirtiliyor.

Galatasaray'ın bu akşamki maçta sahaya çıkacak olası 11'i şöyle: Muslera- Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Köhn- Torreira, Kerem Demirbay- Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu- Zaha