GALATASARAY-FENERBAHÇE DÜELLOSU

GALATASARAY-FENERBAHÇE DÜELLOSU
Fenerbahçe, Galatasaray’ın gece yarısı VAR sistemi ile ilgili açıklamasının ardından resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı. Sarı-lacivertliler, “Futbolun yine saha içerisinden saha dışına çıkarılma çabasını...

Fenerbahçe, Galatasaray’ın gece yarısı VAR sistemi ile ilgili açıklamasının ardından resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı. Sarı-lacivertliler, “Futbolun yine saha içerisinden saha dışına çıkarılma çabasını ‘ilginç zaman dilimlerinde’ takip etmek zorunda kalıyoruz…” ifadelerini kullandı. Galatasaray’dan buna yeni bir cevap daha geldi. Diğer yandan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erden Timur, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşmek üzere Riva’ya gitti.

Fenerbahçe’nin “Zamansız hezeyanlar hakkında” başlığıyla yayınlanan açıklaması şu şekilde;
“Camiamızın tek vücut olarak hedefe odaklandığı ve kaliteli bir oyunla kazanarak yoluna devam ettiği, tüm istatistiklerde iyi noktada olduğu zamana denk gelen bu ucuz yaklaşım; Fenerbahçe’yi aşağı çekme amacından başka bir şey değildir.

Takımımızın sahadaki emeğine, kendinden emin duruşuna zarar verme hedefinde olan her kişi ve kurumla gereken mücadeleyi vermekten kesinlikle geri durmayacağımızı vurguluyoruz.”

Fenerbahçe’nin bu açıklamasının ardından Galatasaray’dan kısa süre içinde yanıt geldi. Sarı-kırmızılılar, “Adaletten korkanlar belli oldu. Heyecana gerek yok…” ifadelerini kullandı.