Galatasaray üst üste 10. maçını kazandı, Aslan’ı Zaha sırtladı

Galatasaray üst üste 10. maçını kazandı, Aslan’ı Zaha sırtladı
Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderliğe oturdu.Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 11 maçın tamamının ilk yarılarında gol yemedi.Şampiyonlar...

Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderliğe oturdu.Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 11 maçın tamamının ilk yarılarında gol yemedi.

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih maçı öncesinde Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa ile RAMS Park'ta karşılaştı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Muslera, Boey, Nelsson, Sanchez, Abdülkerim, Kaan, Torreira, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi on birini tercih etti.

Kasımpaşa'da Kemal Özdeş ise Gianniotis, Winck, Omeruo, Sadık, Ben Ouanes, Gökhan, Aytaç Kara, Gomis, Hajradinovic, Fall, Ngoy on birini sahaya sürdü.

Galatasaray mücadeleyi 2-1 üstün tamamladı. Sarı kırmızılıların gollerini 33 ve 51'de Wilfried Zaha kaydetti. Kasımpaşa'nın tek golü ise 54'te Omeruo'dan geldi.

Trendyol Süper Lig'de 11. maçında 10. galibiyetini alan Galatasaray puanını 31 yaptı. Kasımpaşa ise ligde 3. mağlubiyetini yaşadı ve 18 puanda kaldı.

Sarı-Kırmızılılar söz konusu 11 maçın da ilk yarılarında Gol yemedi

Öte yandan Galatasaray ligin 11 haftasında dikkat çeken bir istatistiğe imza attı. Sarı-Kırmızılılar söz konusu 11 maçın da ilk yarılarında Gol yemedi.

Galatasaray 45 yıl sonra bunu başaran ilk takım olarak kayıtlara geçti. Son olarak Trabzonspor 1978-79 sezonunun ilk 16 maçının ilk yarılarında kalesini gole kapatmıştı.

Bu arada Galatasaray, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 22 maçta mağlup olmadı.

Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşma olan Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 22 maçı kaybetmedi.

Galatasaray, söz konusu süreçte Seyrantepe'de çıktığı lig karşılaşmalarında 20 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı son 10 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.

Sarı-kırmızılı takım, ligin ilk haftasında Mondihome Kayserispor ile berabere kaldıktan sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Yılport Samsunspor, RAMS Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Bitexen Antalyaspor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa'yı mağlup etti.