Yunan basınından Fatih Terim'e eleştiri: Gençlik dönemine takılıp kalmış

Yunan basınından Fatih Terim'e eleştiri: Gençlik dönemine takılıp kalmış
Yunan basını, Panathinaikos'un Aris karşısındaki mağlubiyetinin ardından Fatih Terim'e yönelik eleştirilerde bulundu.

Yunanistan Ligi Şampiyonluk Grubu'nun 34'üncü haftasında Panathinaikos ile Aris karşı karşıya geldi. Maçtan 1-0 mağlup ayrılan Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos, lider ile puan farkını düşüremedi. Maçtan sonra ise Yunan basını Fatih Terim'i sert eleştirdi.

Elindeki telefonu yere fırlattı

Sport 24'ün haberine göre; Fatih Terim, Aris maçında çok sinirlendi. Tecrübeli teknik direktör daha sonra elindeki telefonu yere fırlattı.

Taraftar yuhaladı

Fatih Terim'in flaş röportajı sırasında bir başka olayın daha yaşandığı öğrenildi. Fatih Terim'i gören bazı Panathinaikos taraftarları ıslıklamalara başladı.

''Türk teknik direktör suçlanacak en son kişi''

Fanatik'in derlediği habere göre; Yunan Gazetta.GR'den Nikos Athanasiou, Panathinaikos ile ilgili bir analiz kaleme aldı. Yazısında Fatih Terim ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Başarısızlık Fatih Terim'in üzerine yıkılacak ama adil olmak gerekirse, Türk teknik direktör suçlanacak en son kişi. Elbette en sert eleştirileri hak edecektir ancak kendimizi açıklayalım"

''Gençlik döneminde takılıp kalmış''

"Terim 70 yaşında bir teknik adam. Her zaman. 'Rüzgarı' ve mentalitesiyle bir takıma psikolojik olarak yardım edebilen ancak futbol açısından gençliğinin görkemli günlerinde takılıp kalmış bir teknik direktör. Ve o zamandan bu yana yirmi yıl geçti. Futbolculuk tarzı, antrenmanları, işleri yönetme şekli, metodolojisi 2004'ün Panathinaikos'una bir eldiven gibi uyuyor olabilir ama 2024'ünkine uymuyor."

''Kusura bakmayın, "özgeçmişler" pek işe yaramaz''

"Evet, Türk teknik direktörünün harika ve bir özgeçmişi var, evet o komşu ülkenin futbolunun efsanesi, 8 şampiyonlukla Galatasaray efsanesi, Türk Milli Takımı'ndaki başarılar. Ülkemize gelen en büyük isimlerden biri. Tekrar kusura bakmayın, "özgeçmişler" pek işe yaramaz. Türkiye'de kupa kazanmış olması, Yunanistan'da da aynısını yapacağı anlamına gelmiyor."