Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamasına katılan Simge Sağın’a Bendeniz’den tepki: Rezil Beşiktaşlı!

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamasına katılan Simge Sağın’a Bendeniz’den tepki: Rezil Beşiktaşlı!
Şarkıcı Bendeniz, Beşiktaşlı olmasına rağmen "Aşkın Olayım" şarkısıyla Galatasaraylı tarafların gözdesi olan Simge'nin şampiyonluk kutlamasına katılmasına tepki gösterdi. Galatasaray, Süper Lig'in 37’nci haftasında...

Şarkıcı Bendeniz, Beşiktaşlı olmasına rağmen "Aşkın Olayım" şarkısıyla Galatasaraylı tarafların gözdesi olan Simge'nin şampiyonluk kutlamasına katılmasına tepki gösterdi.

Galatasaray, Süper Lig'in 37’nci haftasında Fenerbahçe ile oynadığı maçın ardından Nef Stadyumu’nda şampiyonluk kutlaması gerçekleştirdi. Kenan Doğulu, Simge Sağın ve Aleyna Tilki, Galatasaray’ın şampiyonluk coşkusuna ortak olarak sevilen şarkılarını dile getirdiler.

23'üncü şampiyonluğunu kutlayan Galatasaray'ın özel gecesinde Mauro Icardi ve Simge Sağın sahneye birlikte çıktı. İkili, "Aşkın Olayım" şarkısını söyleyerek tribünleri coşturdu. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Beşiktaşlı olan Simge Sağın'ın Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasına katılmasına şarkıcı Bendeniz'den tepki geldi. Bendeniz, Simge Sağın'a, "Rezil Beşiktaşlı" dedi.