Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi serüveni başlıyor

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi serüveni başlıyor
Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag’ın olduğu grubu üçüncü tamamlayarak Avrupa Ligi’ne geçen Galatasaray’ın Avrupa Ligi serüveni bu akşam başlıyor. Play- off turu ilk maçında sarı kırmızılılar...
Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag’ın olduğu grubu üçüncü tamamlayarak Avrupa Ligi’ne geçen Galatasaray’ın Avrupa Ligi serüveni bu akşam başlıyor. Play- off turu ilk maçında sarı kırmızılılar Rams Park’ta Çekya ekibi Sparta Prag’ı konuk edecek.

Sparta Prag Avrupa Ligi C Grubu’nu Rangers’in hemen ardından ikinci sırada tamamladı. Sparta Prag grup aşamasında oynadığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 10 puan toplayan Çekya temsilcisi, rakip filelere 9 gol atarken kalesinde ise 7 gol gördü.

Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda mücadele eden sarı kırmızılılar, oynadığı 6 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 10 kez sarsan Galatasaray, kalesinde ise 13 gole engel olamadı.

Galatasaray - Sparta Prag maçı 15 Şubat Perşembe günü saat 20:45’de başlayacak. Mücadeleyi Exxen canlı olarak ekranlara getirecek. Rövanş mücadelesi ise 22 Şubat’ta Çekya’da oynanacak. Karşılaşmayı İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Hernandez'in yardımcılıklarını Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo yapacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Sparta Prag karşısında sahaya Muslera, Kaan, Nelsson, Sanchez, Berkan, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi 11'i ile çıkması bekleniyor.