Geert Wilders'tan Feyza Altun'a destek: O bir kahramandır

Geert Wilders'tan Feyza Altun'a destek: O bir kahramandır
Hollanda'nın aşırı sağcı lideri Geert Wilders, avukat Feyza Altun'un gözaltına alınması hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Wilders, Altun için "Feyza Altun bir kahramandır!" ifadelerini kullandı.Avukat Feyza Altun...
Hollanda'nın aşırı sağcı lideri Geert Wilders, avukat Feyza Altun'un gözaltına alınması hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Wilders, Altun için "Feyza Altun bir kahramandır!" ifadelerini kullandı.

Avukat Feyza Altun hakkında sosyal medya hesabından şeriat ile yaptığı paylaşımla ilgili Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme’ suçlamasıyla re'sen soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Feyza Altun'un Beykoz'daki evinde arama yapıldı. Aramanın tamamlanmasının ardından Altun gözaltına alınarak sağlık kontrolüne götürüldü.

Hollanda'da ırkçı ve göçmen karşıtı Geert Wilders sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulundu. Wilders, tek cümlelik paylaşımında "Feyza Altun bir kahramandır!" ifadelerini kullandı.