5G ihalesi sonuçlandı: Bakan Uraloğlu'ndan açıklama geldi

5G ihalesi sonuçlandı: Bakan Uraloğlu'ndan açıklama geldi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 5G ihalesinde belirlenen 2 milyar 125 milyon dolarlık asgari değerin, KDV ile birlikte 3 milyar 534 milyon dolara çıktığını açıkladı. İhaleye katılan şirketlere teşekkür etti.

(ANKARA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 5G ihalesi için belirlenen asgari değer olan 2 milyar 125 milyon doların, KDV dahil 3 milyar 534 milyon dolara ulaştığını duyurdu. Bakan, bu süreçte destek veren Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone'a teşekkür etti.

Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, gerçekleşen ihalenin detaylarını değerlendirdi.

Bakan Uraloğlu, şunları ifade etti:

"5G ihalesi kapsamında asgari değer olarak belirlediğimiz 2 milyar 125 milyon dolar hedefimiz, KDV ile 3 milyar 534 milyon dolara ulaştı. Ekonomimize büyük katkı sunacak 5G ihalemize katılan Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone'a teşekkürlerimi iletiyorum."

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar