Başkan Dutlulu, İtfaiye Haftası’nda kahramanlarla buluştu
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluşunun 311’inci yıl dönümü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret etti. İtfaiye personeliyle kahvaltıda bir araya gelen Başkan Dutlulu, kahraman itfaiyecilerle sohbet etti. Ziyarete Genel Sekreter Burak Deste ve Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç da katıldı.
Çocukların ilgisi
İtfaiye Haftası kapsamında İtfaiye Dairesi’ne gelen kreş öğrencileri, Başkan Dutlulu’ya sevgi gösterilerinde bulundu. Çocuklarla sohbet eden ve çeşitli hediyeler veren Dutlulu, onların mutluluğuna ortak oldu.
“İyi ki varsınız”
İtfaiye personeline teşekkür eden Dutlulu, “Canımızı ve şehrimizi korumak için gece gündüz demeden görev yapan kahraman itfaiyecilerimize en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Eğer birilerine ‘kahraman’ sıfatı yakıştırılacaksa bu unvan sizlere aittir. Sizlerin emeği ve özverisi ödenmez. İyi ki varsınız” dedi.
Telsizle tüm ekiplere seslendi
Ziyaretin ardından 17 ilçede görev yapan itfaiyecilere telsiz anonsuyla seslenen Başkan Dutlulu, “Büyükşehir Belediyemizin kahraman itfaiyecileri, hem Manisa halkı hem de belediyemiz olarak sizinle gurur duyuyoruz. İtfaiye Haftanız kutlu olsun” ifadelerini kullandı. İlçelerdeki itfaiyeciler de teşekkürlerini iletti.
Kaynak:Bülten