Çiğ yediği gıdalarla tanınan Tuba Güleç bu kez de şırdan denedi

Çiğ yediği gıdalarla tanınan Tuba Güleç bu kez de şırdan denedi
İşlenmemiş gıda diyetiyle dikkatleri üzerine çeken Doktor Tuba Güleç, bu sefer çiğ yemedi. Güleç, Adana'nın meşhur şırdanını denediği anları paylaştı.Yaptığı işlenmemiş gıda diyetleriyle tanınan Tuba Güleç, bu...

İşlenmemiş gıda diyetiyle dikkatleri üzerine çeken Doktor Tuba Güleç, bu sefer çiğ yemedi. Güleç, Adana'nın meşhur şırdanını denediği anları paylaştı.

Yaptığı işlenmemiş gıda diyetleriyle tanınan Tuba Güleç, bu sefer çiğ gıda yerken değil 'Şırdan' yerken kamera karşısına geçti. 

Hayatında ilk defa şırdan ve mumbar yediğini belirten ve tadını beğenmediğini ifade eden Güleç, "Benim için çiğ balık yemek çok daha kolay." diye konuştu.

Tuba Güleç kimdir?

Sosyal medya platformlarında işlenmemiş gıda diyeti videolarıyla tanınan Tuba Güleç'in kim olduğu merak konusu oldu. Güleç, Gazi Üniversitesi ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde tıp eğitimi aldıktan sonra Yale Üniversitesi Plastik Cerrahi Anabilim Dalı ve California San Diego Üniversitesi Pediatrik Nöroşirürji Anabilim Dalı'nda eğitimini tamamladı.


Kendisini "deneyim avcısı" olarak tanımlayan Güleç; çiğ et, ciğer, beyin, yumurtalık gibi organları tüketmesiyle sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.
Ayrıca Tuba Güleç, ünlü bilgi yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster'de de yer aldı. Programda 8. soruya kadar ilerleyen Güleç, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın ilk maddesiyle ilgili bir soruya doğru cevap veremeyerek 50 bin liralık ödülle yarışmadan ayrıldı.