Cips yiyerek hırsızlık yaptı

Cips yiyerek hırsızlık yaptı
Aksaray'da 3 farklı binadan elektronik eşya çalan 26 yaşındaki Müslim Kocağalan suçüstü yapılarak tutuklandı. Kocaoğlan'ın hırsızlık yaptığı apartmana cips yiyerek girmesi ise güvenlik kameralarına yansıdı.Olay, Paşacık...

Aksaray'da 3 farklı binadan elektronik eşya çalan 26 yaşındaki Müslim Kocağalan suçüstü yapılarak tutuklandı. Kocaoğlan'ın hırsızlık yaptığı apartmana cips yiyerek girmesi ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Paşacık Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Binada oturanlar, bodrum kattaki elektronik eşya ile bakır malzemelerin olmadığını fark edip, güvenlik kameralarını izledi. Malzemelerin rahat tavırları ile binaya cips yiyerek giren kişi tarafından çalındığını gören bina yetkilileri, polise haber verdi.

Adrese sevk edilen polis ekiplerinin yaptığı incelemede, şüphelinin daha önce hırsızlık suçundan kaydı olan Müslim Kocaoğlan olduğunu tespit etti. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Kocaoğlan’ı Ereğlikapı Mahallesi'nde hırsızlık için başka bir binaya girerken suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan Müslüm Kocaoğlan emniyetteki ilk ifadesinde 3 farklı binaya daha girdiğini itiraf etti. Müslim Kocaoğlan işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (DHA)