Demirtaş'ın avukatlarından Karaman, DEM Parti'den Diyarbakır için adaylık başvurusu yaptı

Demirtaş'ın avukatlarından Karaman, DEM Parti'den Diyarbakır için adaylık başvurusu yaptı
HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın avukatlarından ve yakın arkadaşlarından Avukat Mahsuni Karaman, DEM Partiden Büyükşehir belediyesi eş başkan adaylığı başvurusunda bulundu.Yerel seçimlere kendi adayları...

HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın avukatlarından ve yakın arkadaşlarından Avukat Mahsuni Karaman, DEM Partiden Büyükşehir belediyesi eş başkan adaylığı başvurusunda bulundu.

Yerel seçimlere kendi adayları ile girme kararı alan DEM Parti’de il ve ilçe belediye başkan adaylığı konusunda hareketlilik yaşanıyor.

HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın avukatlarından ve yakın arkadaşlarından Avukat Mahsuni Karaman, DEM Partiden Büyükşehir belediyesi eş başkan adaylığı başvurusu yaptı.

Karaman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı: “Harcını Kürdün iradesinden alan siyasi geleceğin kalesidir. Ağır bedeller ödeyen önceki tüm başkanlarımızın emaneti olan bu kaleyi koruma onur ve sorumluluğunu üstlenmek üzere Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkanlığı aday adaylığı için başvurumu yaptım.  Bu zorlu ve onurlu görevi sütlenmek üzere aday adaylığı başvurusu yapan herkesi başarılar diliyorum.”