Dilan Polat ve Engin Polat'ın 'kara kutusu Şule' sınırdışı edildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın 'kara kutusu Şule' sınırdışı edildi
Kara para aklama suçundan tutuklanan Dilan-Engin Polat çiftinin 'kara kutusu' olarak bilinen Özbekistan uyruklu çalışanları 'Şule' sınırdışı edildi.Kara para' ve 'vergi kaçırma' soruşturmasında tutuklanan, Dilan ve Engin Polat'ın...

Kara para aklama suçundan tutuklanan Dilan-Engin Polat çiftinin 'kara kutusu' olarak bilinen Özbekistan uyruklu çalışanları 'Şule' sınırdışı edildi.

Kara para' ve 'vergi kaçırma' soruşturmasında tutuklanan, Dilan ve Engin Polat'ın yabancı uyruklu çalışanı 'Şule' olarak bilinen Shaklo Khaydarova sınırdışı edildi.

Akrabalarını, tutuklanmalarının ardından Polat çiftinin evine yerleştirdiği ortaya çıkan Khaydarova sınırdışı için bindirildiği uçaktan da sosyal medya paylaşımı yaptı:

“Millet olarak rahatlayın. Ama bir şeyi de unutmayın. Çok mutluyum çünkü alnımın akıyla memleketime gidiyorum.”

Dilan Polat'ın şatafatlı yaşamını sergilediği sosyal meyda paylaşımlarında sık sık yer verdiği ve 'Şule' olarak hitap ettiği Shaklo Khaydarova ile akrabası Nargiza Khaydarova (Nergis) çalışma izinlerinin bittiği gerekçesiyle gözaltına alınmış ve işlemlerinin ardından Selimpaşa Geri Gönderme Merkezi'ne nakledilmişti.