Diyarbakır'da 2 ton 120 kilogram esrar ve 13,5 milyon kök kenevir ele geçirildi

Diyarbakır'da 2 ton 120 kilogram esrar ve 13,5 milyon kök kenevir ele geçirildi
İçişleri Bakanlığı'nın uyuşturucuyla mücadele kapsamında düzenlediği operasyonlar devam ediyor. Bu defa Diyarbakır'da 2 ton esrar ele geçirildi. Bakan Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde gerçekleştirilen narkoterör...

İçişleri Bakanlığı'nın uyuşturucuyla mücadele kapsamında düzenlediği operasyonlar devam ediyor. Bu defa Diyarbakır'da 2 ton esrar ele geçirildi.

Bakan Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde gerçekleştirilen narkoterör operasyonunda 2 ton 120 kilogram esrar ile 13 milyon 514 bin 550 kök kenevir ele geçirildiğini açıkladı. Operasyonda ele geçirilen esrar ve kenevir maddeleri imha edilirken 1 zehir taciri gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Diyarbakır Lice'de kahraman jandarmamızın gerçekleştirdiği narkoterör operasyonunda 2 ton 120 kg esrar ile 13 milyon 514 bin 550 kök kenevir ele geçirildi. Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığımızca, Lice Jandarma Komando Alay Komutanlığı, Diyarbakır Jöh, Ergani Jandarma Komando, Batman Jöh ve Mardin Kızıltepe Komando Tabur Komutanlıklarımız ile Diyarbakır Pöh, Lice Jandarma Komutanlığı ve güvenlik korucularımızın katılımıyla, Lice Bağlan ve Yalaza Mahallelerinde Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Şirin Narkoterör Operasyonu düzenlendi. 1 zehir taciri gözaltına alındı. Operasyonu düzenleyen kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Zehir tacirleriyle mücadelemiz her yerde devam edecek onlara nefes aldırmayacağız" ifadelerine yer verdi.