Ekşi Sözlük'e 'milli güvenlik' gerekçesiyle yeniden erişim engeli getirildi

Ekşi Sözlük'e 'milli güvenlik' gerekçesiyle yeniden erişim engeli getirildi
Sosyal medya platformu Ekşi Sözlük, "milli güvenlik ve kamu düzeni" gerekçesiyle bir kez daha erişim engeli kararı getirildi. Daha önce aynı nedenle engellenen Ekşi Sözlük, mahkeme kararıyla açılmasına rağmen yeni bir kapanma...

Sosyal medya platformu Ekşi Sözlük, "milli güvenlik ve kamu düzeni" gerekçesiyle bir kez daha erişim engeli kararı getirildi. Daha önce aynı nedenle engellenen Ekşi Sözlük, mahkeme kararıyla açılmasına rağmen yeni bir kapanma yaşadı.

Sosyal medya platformu Ekşi Sözlük, "milli güvenlik ve kamu düzeninin korunması" gerekçesiyle bir kez daha erişim engeliyle karşı karşıya kaldı.

Daha önce 25 Şubat'ta aynı gerekçeyle erişim engeli getirilen Ekşi Sözlük, yapılan itiraz sonrasında mahkeme tarafından kaldırılmış, ancak itirazın ardından açılamadan kapatılmıştı. Sözlük yönetimi, siteyi farklı alan adlarına taşımış, ancak bu yeni adreslerden biri olan "eksisozluk2023.com" 13 Mayıs'ta erişime engellenmişti.

Daha sonra açılan "http://eksisozluk1923.com'"alan adı da benzer şekilde erişime kapatılmıştı.

EngelliWeb, son erişim engeli kararını duyururken, Ekşi Sözlük'ün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Yetkililerden bilgi almaya çalışıyoruz, bilgi aldıkça paylaşacağız." denildi ve takipçilere yeni bir alan adı verildi.