Emirates, kabin memuru almaya devam ediyor
Global havayolu şirketlerinden Emirates, Türkiye’de kabin memuru adaylarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Dubai merkezli havayolu şirketi, 4 Ağustos 2025’te Marriott Hotel İzmir’de, 16 Ağustos’ta ise Crowne Plaza Antalya’da değerlendirme günleri düzenleyecek.
Ayrıca yalnızca davet usulüyle gerçekleştirilecek özel değerlendirme günleri ise 2 Ağustos’ta İstanbul’da ve 18 Ağustos’ta Ankara’da yapılacak. Bu etkinliklere katılmak isteyen adayların önceden başvuru yapması ve davet alması gerekiyor.
Dubai’de vergisiz maaş
Emirates, yeni kabin memurlarına vergiden muaf maaş, şirket tarafından sağlanan konaklama, işe ulaşım hizmeti, kapsamlı sağlık sigortası ve Dubai’de alışveriş ile eğlence olanaklarında özel indirimler içeren bir yan haklar paketi sunuyor. Ayrıca, Emirates’in küresel uçuş ağı sayesinde kabin memurları ve yakınları, dünyanın dört bir yanına avantajlı seyahat imkanlarından yararlanabiliyor.
Kaynak:Haber Merkezi