Emirates, Türkiye’de kabin memuru almaya devam ediyor
Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılacak adaylar için Türkiye’de yeni alımlar gerçekleştiriyor. 4 Eylül’de İzmir Marriott Hotel, 14 Eylül’de Bodrum Caresse Resort & Spa, 16 Eylül’de Antalya Crowne Plaza’da değerlendirme günleri yapılacak. Ayrıca sadece davetle katılım sağlanacak özel değerlendirme günleri ise 2 Eylül’de İstanbul, 18 Eylül’de Ankara’da düzenlenecek.
Adaylardan beklentiler
Dubai merkezli havayolu, misafirlere kişiye özel hizmet sunma konusunda istekli, liderlik özelliği güçlü, güvenlik ve emniyet prosedürlerini yönetme konusunda kendine güvenen adaylar arıyor. Tüm kabin ekibine, Emirates’in Dubai’deki havacılık akademisinde kapsamlı bir eğitim verilecek.
Kariyer olanakları
Emirates kabin memurları, vergiden muaf maaş, ücretsiz konaklama, ulaşım imkânı, sağlık sigortası ve Dubai’de çeşitli indirimlerin de yer aldığı cazip bir istihdam paketinden faydalanabiliyor. Ayrıca çalışanlar ve yakınları, havayolunun altı kıtadaki 140’tan fazla destinasyonunda özel seyahat avantajlarına sahip oluyor.
Emirates, 38 yıldır Türkiye’ye sefer düzenliyor. Şirket, halen İstanbul’dan haftada 21 uçuş gerçekleştirerek Dubai üzerinden 140’ı aşkın noktaya bağlantı sağlıyor.
Kaynak:Bülten