Fatih Altaylı, Aras Bulut İynemli'ye sarılıp ağladı

Fatih Altaylı, Aras Bulut İynemli'ye sarılıp ağladı
Fatih Altaylı, Disney+'ın iptal ettiği ve sinemada vizyona giren Atatürk filminin röportajı sırasında Aras Bulut İynemli ile birbirlerine sarılıp ağladı.Disney'in yayınlamayı iptal ederek büyük tartışmalara neden olduğu Atatürk...

Fatih Altaylı, Disney+'ın iptal ettiği ve sinemada vizyona giren Atatürk filminin röportajı sırasında Aras Bulut İynemli ile birbirlerine sarılıp ağladı.

Disney'in yayınlamayı iptal ederek büyük tartışmalara neden olduğu Atatürk filminin oyuncuları, Fatih Altaylı'nın Youtube'daki Teke Tek Bilim programına konuk oldu. Aras Bulut İynemli, Sarp Akkaya, Songül Öden ve Mehmet Ada Öztekin'in katıldığı programda, Fatih Altaylı röportaj esnasında gözyaşlarına hakim olamadı. Daha sonra Aras Bulut İynemli ile birbirlerine sarılan Altaylı, ağlamaya devam etti.

Filmi izlerken yaşadığı duyguları anlatan Fatih Altaylı şunları söyledi:

"Çok ağladım. Yanımda Barış Doster vardı. O 10. dakikada gitti, ağlama arası verdi. Perişandı. Salya sümük ağlıyordu. Ben hala filmi hatırlayınca gözlerim doluyor."

Altaylı'nın duygulandığını gören Aras Bulut İynemli ise "Sarılmak istedim abi, sarılayım mı sana?" diyerek kalktı ve sarıldı.

Ne Olmuştu?

Disney+, Ağustos ayında sürpriz bir şekilde yerli içerikleri kaldırmış ve Atatürk dizisine de yer vermeyeceğini açıklamıştı. Karar, kamuoyunda büyük bir tepkiye neden olmuştu. Bunun üzerine Atatürk dizisinin, 2 bölümlük film halinde sinemada gösterime gireceği açıklanmıştı.