Galatasaray’ın zaferi sonrası bir öğrenci yurdundaki "Icardi" anonsu gündem oldu

Galatasaray’ın zaferi sonrası bir öğrenci yurdundaki  "Icardi" anonsu gündem oldu
Gazete Pencere Haber MerkeziMauro Icardi'nin Manchester United karşısında Galatasaray'a galibiyet getiren golü sonrası KYK yurdundaki bir öğrenci, yurtta Icardi anonsu verdi. O anlar sosyal medyada kısa sürede viral oldu.Manchester...

Gazete Pencere Haber Merkezi

Mauro Icardi'nin Manchester United karşısında Galatasaray'a galibiyet getiren golü sonrası KYK yurdundaki bir öğrenci, yurtta Icardi anonsu verdi. O anlar sosyal medyada kısa sürede viral oldu.

Manchester United karşısında iki kere geriye düşen Galatasaray, Mauro Icardi'nin 81. dakikada attığı gol ile skoru 3-2 yaptı ve karşılaşmadan da galip ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan ve Galatasaray'ın galibiyetle ayrıldığı karşılaşma tüm taraftarlara gurur dolu anlar yaşatırken, Icardi'nin galibiyet golü KYK yurdunda da coşkuyla karşılandı.

Galibiyet sonrası KYK Erkek Yurdu'nda olduğu belirtilen öğrencilerden biri pencereden vatandaşlara seslenerek, Arjantinli millî futbolcu Mauro Icardi'nin anonsu yaptı.

Bir erkek öğrenci bulunduğu odanın camından ''Galatasaray'ımızın 3'ncü golü 9 numaralı formasıyla Mauro Icardi'' dediği anlar sosyal medyada viral oldu.