'Halk psikolojik manyak, hepimiz manyağız'

'Halk psikolojik manyak, hepimiz manyağız'
İstanbul Şirinevler'de sokak röportajında konuşan emekli vatandaş isyanını "Halk psikolojik manyak, hepimiz manyağız. Vallahi billahi de her evde 4 kişi 5 kişi sinir ilacı kullanıyor..." sözleriyle dile getirdi.İstanbul'da "BağımsızTV"...

İstanbul Şirinevler'de sokak röportajında konuşan emekli vatandaş isyanını "Halk psikolojik manyak, hepimiz manyağız. Vallahi billahi de her evde 4 kişi 5 kişi sinir ilacı kullanıyor..." sözleriyle dile getirdi.

İstanbul'da "BağımsızTV" adlı kanalın sokak röportajına katılan emekli bir vatandaşın röportaj esnasında sarf ettiği sözler dikkat çekti.

Bizim halkımız manyak diyerek konuşmaya başlayan vatandaş "Halkımız psikolojik manyak, hepimiz manyağız." dedi.

"Ailede 4 kişi 3 kişi sinir ilacı kullanıyor"

Ülkede yaşanan ekonomik zorluklardan da bahseden vatandaş birçok ailede sinir ilacı kullanan insanların olduğunu söyledi. "Vallahi billahi evlerine git, ailede 4 kişi 3 kişi sinir ilacı kullanıyor. diye konuştu.

"Bir yerde haram varsa o ev yıkılır"

Ülkenin iyi yerlere gitmediğini söyleyen emekli vatandaş "Bu ülkede yüzde 25 zaten otomatik olarak hükümet tarafından besleniyor kardeşim yalan mı? yüzde 15 de onların yalakaları var, beslenenlerden beslenenler yüzde 40, ömür boyu da bunlar burda ömür boyu biz şehit olmaya hazırız. İyiye gitmiyoruz iyiye de gitmeyecek çünkü bir evde haram varsa o ev yıkılır."