İddia: Şanlıurfa'da okul müdürü, servis şoförlerinin saldırısına uğradı

İddia: Şanlıurfa'da okul müdürü, servis şoförlerinin saldırısına uğradı
Şanlıurfa'da Şehit Mustafa Alpaklı Ortaokulu Müdürü Abdulkadir Kaban'ın, çalışmadıkları halde yevmiye almak isteyen servis şoförleri tarafından darp edildiği iddia edildi. Okul müdürü darp raporu alırken servis şoförleri...

Şanlıurfa'da Şehit Mustafa Alpaklı Ortaokulu Müdürü Abdulkadir Kaban'ın, çalışmadıkları halde yevmiye almak isteyen servis şoförleri tarafından darp edildiği iddia edildi. Okul müdürü darp raporu alırken servis şoförleri serbest bırakıldı.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Selman Mahallesi’nde bulunan Şehit Mustafa Alpaklı Ortaokulu Müdürü Abdulkadir Kaban, iddiaya göre servis şoförleri tarafından darp edildi.

Servislerde azalmaya gitti

Kulis TV'de yer alan habere göre okulda öğrencilerin azaldığı dönemde servis sayısında azalmaya gittiğini belirten müdür Kaban, bu karardan sonra bazı servis şoförlerinin kendisine husumet beslemeye başladığını ifade etti.

"Tehdit ettiler"

Okul servisinde azaltmaya gittiği için daha önce de tehditler aldığını dile getiren Kaban, yeni eğitim–öğretim yılının başında da servis aracı ve şoförlerinin çalışmış gibi yevmiye istediklerini ve kendisinin buna karşı çıktığı için darp edildiğini öne sürdü.

Bazı servis şoförlerinin puantaj evraklarını alarak kendisini tehdit ettiğini söyleyen Kaban, okul giriş kapısında O.Y., Ö.Y., M.Y. ve M.Ç.’nin tekme, tokat ve yumruklu saldırısına uğradığını belirtti. Hastaneye gidip darp raporu alan Kaban, söz konusu şahıslardan şikayetçi oldu.

Serbest bırakıldılar

İnsani ve mesleki onurunun zedelendiğini belirten Kaban’ın şikayetçi olduğu servis şoförlerinin ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldıkları öğrenildi.