Işıkhan, Doha'da Libyalı meslektaşı ile bir araya geldi

Işıkhan, Doha'da Libyalı meslektaşı ile bir araya geldi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Libya Çalışma Bakanı Ali Al-Abed Al-Rida Abu Azum ile Doha'daki İslam İşbirliği Teşkilatı Çalışma Bakanları 6'ncı Konferansı'nda buluştu.

(ANKARA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Libya'nın Çalışma Bakanı Ali Al-Abed Al-Rida Abu Azum ile Doha'daki İslam İşbirliği Teşkilatı Çalışma Bakanları 6'ncı İslam Konferansı çerçevesinde bir araya geldi.

Bakan Vedat Işıkhan, X hesabından yaptığı paylaşımında, "Libya Çalışma Bakanı Sayın Ali Al-Abed Al-Rida Abu Azum ile İslam İşbirliği Teşkilatı Çalışma Bakanları 6'ncı İslam Konferansı vesilesiyle bulunduğumuz Doha'da bir araya geldik. Ortak çalışma alanlarımızı güçlendireceğine inandığımız "Mutabakat Zaptı'nın önümüzdeki süreçte imzalanarak hayata geçirilmesi için değerli kardeşimi Türkiye'ye davet ettim" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:ANKA

Öne Çıkanlar