İstanbul'da yağış bu kez de Anadolu yakasını vurdu: Pendik'te bir çok yeri su bastı; İstinat duvarı araçların üzerine çöktü

İstanbul'da yağış bu kez de Anadolu yakasını vurdu: Pendik'te bir çok yeri su bastı; İstinat duvarı araçların üzerine çöktü
Meteoroloji'nin uyarılarının ardından dün özellikle Avrupa yakasında bazı ilçelerde yağış zor anlar yaşattı, ev ve iş yerlerini su bastı. Yağış, İstanbul'da bugün de etkili oluyor. Özellikle Anadolu yakasında etkili olan...

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından dün özellikle Avrupa yakasında bazı ilçelerde yağış zor anlar yaşattı, ev ve iş yerlerini su bastı. Yağış, İstanbul'da bugün de etkili oluyor. Özellikle Anadolu yakasında etkili olan yağış nedeniyle Pendik'te bir çok yeri su bastı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'un yaptığı uyarıların ardından İstanbul'da beklenen yağış dün akşam saatlerinde Avrupa Yakası'nda etkili oldu. Arnavutköy ve Başakşehir'de bir çok yer sular altında kalırken, vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Pendik'te bir çok yeri su bastı

Gece saatlerinde etkisini yavaş yavaş yitiren yağış bu sabahtan itibarense Anadolu Yakası'nı vurdu. Kuvvetli sağanak yağış nedeniyle Pendik'te bir çok yeri su bastı.

Araçlar yolda kaldı

Bölgeden gelen görüntülerde İstanbul'un Pendik ilçesinde sokakların sular altında kaldığı ve aralarında çok sayıda okul servisinin de bulunduğu araçların trafikte ilerlemekte zorlandığı anlar yer aldı.

Sağanak bu kez de Anadolu yakasını vurdu! İstanbul Pendik'te istinat duvarı araçların üzerine çöktü

İstinat duvarı araçların üzerine çöktü

Öte yandan Pendik'te kuvvetli yağışla istinat duvarı araçların üzerine çöktü. İşçi servisinde sıkışan 5 kişiden 4'ü kurtarılırken bir kişiyi kurtarmak için çalışmalar sürüyor.

Kaynak:DHA