Kılıçdaroğlu'nun anonsçusu, Bahçeli'nin danışmanının şirketine transfer oldu

Kılıçdaroğlu'nun anonsçusu, Bahçeli'nin danışmanının şirketine transfer oldu
CHP’nin ve kemal Kılıçdaroğlu’nun anonsçusu Barış Bozkurt, Özgür Özel seçildikten sonra Genel Merkez’deki işinden ayrılmıştı.Bozkurt, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin danışmanı olan Eyüp Yıldız’ın yönetim...

CHP’nin ve kemal Kılıçdaroğlu’nun anonsçusu Barış Bozkurt, Özgür Özel seçildikten sonra Genel Merkez’deki işinden ayrılmıştı.

Bozkurt, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin danışmanı olan Eyüp Yıldız’ın yönetim kurulu başkanı olduğu ATO Congresium’a etkinlik koordinatörü olarak girdi.

Bozkurt’un ATO’da işe başladığını duyuran Yıldız, “İşinde deneyimli, tecrübeli 40 yılın üstünde çocukluktan başlayan arkadaşlığımız ile beraber 1990 yıllarında aynı dönemde ses ve ışık sektöründe mesai yaptığımız kıymetli arkadaşım Barış BOZKURT ATO Congresium Uluslararası kongre merkezi  Etkinlik koordinatörü olarak bizlerle  mesaiye başlamıştır” ifadelerini kullandı.

Bozkurt, ayrılırken "Baba ocağım CHP'ye veda etmenin burukluğunu ve bu büyük ailenin bir ferdi olmanın onurunu tüm hayatım boyunca yaşayacağım" demişti